Fakta om Nesvold.no PDF Skriv ut E-post

NESVOLD.NO er en mediebedrift som ble startet i 1999. Vi arbeider først og fremst med videoproduksjon, videoredigering og dvd-produksjon for bedrifter og private.

Vi arbeider med digitalt opptaks- og redigeringsutstyr og kan også gjøre flerkameraproduksjoner. Blant annet har vi laget informasjonsfilm for Statens Vegvesen og Trygg Trafikk, dokumentarfilm, revyfilmer, bryllupsvideoer, redigering av video for privatpersoner og mye annet. Se også våre referanser!

Vi tar på oss store og små video- og dvd-produksjoner fra større flerkameraproduksjoner til informasjonsfilmer, bryllupsvideo og andre oppdrag for bedrifter og private. Kanskje trenger du hjelp til å redigere dine gamle videopptak og lage dvd-er? Da kontakter du oss!

Ring oss på telefon  900 54 222 eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

NESVOLD.NO tilbyr også tjenester innen grafisk arbeid, tekst, foto og journalistikk. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Vi er opptatt av å tilby kvalitetsprodukter med vekt på journalistikk uten fordyrende mellomledd. Med bakgrunn fra journalistikk samt radio- og tv-produksjon, har alle våre tjenester har en journalistisk tilnærming.

NESVOLD.NO holder til i  Malmvegen 870 7380 Ålen, tlf. 900 54 222.

E-postadresser og mobiltelefon:

Nesvold.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen 73 10 80 95

Nils Kåre Nesvold

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

900 54 222

 

 

 

Organisasjonsnummer: 996 398 714