Mange fornøyde kunder PDF Skriv ut E-post

Utmerket kvalitet, stødig på foto og rask redigering. Dette er noen av tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder. Vi er opptatt av å levere video og dvd av høy kvalitet til fornuftige priser.
Nesvold Media har holdt medietreningskurs, produsert video og dvd samt levert andre tjenester i mange år. Her er bare noen tilbakemeldinger fra fornøyde kunder:

"Gjestene var målløse over den fantastiske filmen"

For en stund tilbake giftet vi oss i Australia, med kun brudgommens familie tilstede. Planen var at vi skulle ha en fest for vår norske familie og venner noen måneder senere. Vi fikk de australske bryllupsgjestene til å filme oss med mobilkamera og vi hadde en profesjonell fotograf som tok bryllupsbilder. Med dette som eneste materiale fikk vi hjelp av Nesvold Media til å klippe en videofilm og slideshow som skulle fungere som en slags sermoni for våre norske gjester. 26.september 2015 ble filmen vist, og den ble særdeles godt mottatt. Folk lo, gråt og klappet om hverandre. Gjestene var målløse over den fantastiske filmen! Vi kunne ikke vært mer fornøyd. Tusen takk til Nesvold Media som hjalp oss!

Kirsti Andreassen og Toby Franklin
20152010_ann_kristin_rune_200Bryllupsvideo - "Vi er svært godt fornøyd"

Vi sendte over digitale bilder og videopptak for redigering. Nå har vi mottatt resultatet og vi er svært godt fornøyd!
Videotapene våre var i ekstremt dårlig forfatning, helt utrolig at du klarte å få resultatet så flott og verdig som du gjorde! Smakfullt og flott redigert og sydd sammen! Vet ikke hva vi skulle gjort uten din hjelp.
Servicen vi har opplevd har vært upåklagelig, og alt har vært gjort etter avtalen. Både tidsmessig og resultatmessig.
Du har fulgt våre ønsker samt tilført filmen mye fint fra din ekspertise og kunnskap. Filmene ble levert raskt.
Vi er så fornøyde!

Reipå, desember 2010
Hilsen Ann-Kristin og Rune Brun

2010_elin_kristiansenKurs i medietrening ga større gjennomslagskraft i pressen

Som kulturarbeider er det svært viktig for meg, artister og kunstnere jeg arbeider med, å stå fram i pressen.
Et kurs med Nils Kåre Nesvold forbedret ikke bare min kommunikasjon med mediene, som først og fremst var målet. Jeg fikk også en større forståelse om hvordan journalister og reportere tenker, og en større trygghet i mitt arbeid med diverse medier.
Kurset førte derfor til mer gjennomslagskraft i pressen, og en bedre videreformidling av kulturtilbudene i min hjemby.
Jeg merker en stor forskjell på før og etter kurset. En god investering som ikke glemmes. Isåfall blir det et kurs til..

Sarpsborg, mars 2010.
Elin Kristiansen


- Gjorde en fabelaktig jobb

Nesvold Media AS fikk oppdraget med å sette sammen videoopptak fra min mors 80-årsdag.
Alt materiell ble sendt på forhånd, og alt var lagt til rette før vi satte oss sammen og utvekslet ideer om hvordan vi skulle få en presentabel DVD ut av materialet.
Nils Kåre Nesvolds profesjonelle blikk, journalistiske fokus og hyggelige væremåte gjorde arbeidet til en minneverdig opplevelse.
Den ferdige DVD-er ble en flott fortelling om en sprek 80-åring og hennes gjester.
Tekster ble lagt på og hevet produktet til noe helt spesielt! Omslaget og DVD-platen fikk også et profesjonelt og lekkert utseende. Takk Nils Kåre for at du laget DVD-en med opptak fra min mors 80-årsfeiring til en glitrende julepresang - både å gi bort - og å få. Takk for godt og trivelig samarbeid!  Og til deg som leser dette: ikke nøl!  Ta kontakt med Nesvold Media - der gjøres det en fabelaktig jobb!

Grete-Johanne Helland
Oslo


- Selv ordfører Fabian Stang var fornøyd...

Jeg er svært godt fornøyd med samarbeidet mellom meg og Nesvold Media. Dette var akkurat det jeg trengte da jeg skulle lage en video til Lilleaker musikkorps 100-årsdag. Uvurderlig idedrodling med Nils Kåre hevet ideene mine flere hakk. Sju timers korpsopptak var intet hinder for Nils Kåre. Det endte med trampeklapp og suksess. Ja, selv ordfører Fabian Stang i Oslo var så fornøyd etter å ha sett videoen at han sendte en sjekk til korpset med takk for god underholdning.  

Erlend Kinn, 
vaktsjef og reporter i NRK Dagsrevyen

 

 

Profesjonell medieskaper

 

Det er flott å ha med en profesjonell medieskaper å gjøre. Nesvold Media as laget i mars 2009 DVD-presentasjonen "Heidersmannen rundar år" for Utdanningsforbundet. Vi som skaffet råmateriale og hadde kontakten med Nils Kåre Nesvold, var svært godt fornøyd med hans opplegg og gjennomføring. Mangfoldet av levende opptak, stillbilder, innlest tale (nynorsk) og musikk sydde han sammen til en 6:30 minutters artig presentasjon av 60-åringen som vi ønsket å hedre. Selv omslaget og påskriften på DVDen ble originalt.  

Resultatet ble svært godt mottatt både av hedersmannen selv og av gjestene, som fikk det presentert på to store TV-skjermer i foajéen i Det norske teatret.  

Einar Lid, 

spesialrådgiver Utdanningsforbundet

 

 

 

sykehusrevyen_08.jpg

Profesjonell og vennlig

Nesvold Media AS filmet "Sykehusrevyen 2008 - Helsegryta" for revygruppa ved Sykehuset Østfold HF.

Nils Kåre Nesvold opptrådte på en meget profesjonell og vennlig måte, og alle inngåtte avtaler ble fulgt opp og innfridd til avtalt tid og på ønsket måte.

Revygruppa er meget fornøyd med kvaliteten på produktet, og filmen innehar meget god lyd- og bildekvalitet. I tillegg til Nesvolds faglige dyktighet, filmet han hos oss med 3 kameraer fra ulike vinkler og med ulik avstand, noe som også i aller høyeste grad bidrog til et flott resultat.

Spesielt fornøyd er vi med at vi i sluttfasen av hans arbeid fikk være med på forhåndsvisning og redigering av filmen før produktet ble ferdigstilt. Dette bidro til at vi følte oss veldig inkludert og det ga en betryggende følelse av å kunne påvirke det endelige resultatet. I tillegg har vi muligheten til etterbestillinger om det skulle være ønskelig. Vi takker for et meget hyggelig samarbeid!  

 

Jannicke Heian Frølandshagen  

Leder av produksjonsgruppa, Sykehusrevyen 2008  

 


Anbefales på det sterkeste!

Nesvold Media AS var leverandør av fotografering og filming i vårt bryllup 2007. Vi er veldig fornøyd med den jobben firmaet gjorde og hvordan resultatet ble. Nils Kåre Nesvold er veldig profesjonell
i sitt arbeid, og ingenting er overlatt til tilfeldigheter. Det ble en veldig fin DVD som vi har kost oss med mange ganger. Nesvold Media AS anbefales på det sterkeste!

Inger Line og Pål Stende,
Lunner

- Utmerket kvalitet

NESVOLD MEDIA AS har filmet et av prosjektene i det nasjone nullvisjonsprosjektet : Null drepte og hardt skadde i trafikken. Prosjektet som ble filmet var "Individtilpasset føreropplæring kl B". Filmen
har blitt vist på flere konferanser knyttet til trafikksikkkerhetsarbeid. Alt ble levert til avtalt tid og pris og kvaliteten var utmerket! Et meget hyggelig samarbeid!
Ann-Helen Norum
Rådgiver Statens vegvesen, Region Øst.

- Stødig på foto - rask redigering

Nils Kåre Nesvold har evne til å kombinere alle element i TV-journalistikkken. Han driver god research på forhånd, er stødig på foto og rask i redigeringa. Nesvold utmerker seg med sin vilje til å stadig utvikle
seg innafor faget, sjå etter nye muligheter og øve for å perfeksjonere seg"

Inger Johanne Solli
Distriktsredaktør NRK Hedmark og Oppand

- Svært fornøyd med resultatet - høy kvalitet

Nesvold Media AS filmet en barneforestilling for oss. Vi er svært fornøyd med resultatet. Alle avtaler ble  fulgt opp, og alt ble levert til avtalt tid og pris og har holdt høy kvalitet. Etterbestillinger har også blitt håndtert
raskt og til vår fulle tilfredshet.

Anne Marit Jordheim,
Trygg Trafikk

- Redigerte og overførte gamle videoopptak til DVD

Nils Kåre Nesvold har redigert mine private videokassetter og laget en dvd-film av disse. Han jobber systematisk og har kombinert bilder og lyd på en fin måte. Jeg er meget fornøyd med sluttresultatet. Han har arbeidet seriøst, effektiv, meget imøtekommende og har vært en hyggelig samarbeidspartner.
Jeg gir han med glede mine beste anbefalinger og benytter meg gjerne av hans tjenester ved en senere anledning.
Solveig Løvf
Gressvik

- Seriøs medietrening

Nils Kåre Nesvold har vært engasjert av Høgskolen i Lillehammer for å lære studenter ved den Nasjonale Paramedicutdanningen hvordan ambulansepersonell skal svare godt for seg i møte med media.
Nesvold holdt først et meget gjennomarbeidet foredrag hvor han gikk inn på bl.a:

  • Myter om journalister
  • Hvordan tenker mediene?
  • Pressens rolle
  • Profesjonsstrid
  • Nyhetskriterier
  • Hvordan jobber journalistene?
  • Hvordan takle pressen?
  • Vær Varsom-plakaten
  • Hvordan kan samarbeidet mellom ambulansepersonell og pressen bli best mulig?

Etterpå ble 15 studenter intervjuet etter at de hadde satt seg inn i ett av fem utvalgte "Case" som kunne ha vært en reell ulykke hvor ambulansepersonell skulle svare på spørsmål fra en journalist.  Dette materialet redigerte Nesvold meget raskt og effektivt slik at de som var intervjuet samt andre studenter og lærere fikk se opptakene. Her knyttet Nesvold på en særdeles utmerket måte kommentarer til det som ble vist slik at de involverte fikk direkte kommentarer på hvordan han opplevde at de taklet en intervjusituasjon.
Nesvold har utført dette oppdraget på en meget samvittighetsfull og seriøs måte. HiL vil mer enn gjerne benytte seg av
hans tjenester til lignende og andre prosjekter i framtiden.
Øyvind N. Nøhr
Høgskolelektor og studieleder
Nasjonal Paramedic-utdanning